Menu
Gildia Pióra na Patronite

śnij o mnie
otulę cię
ciepłym słowem
na piersi
wygodnie ułożę
pozwolę
bezwstydnie marzyć
rozgrzeje
do czerwoności
karminem
ust cię ugoszczę
a w końcu
przejdę od marzeń
po brzeg
rzeczywistości

śnij o mnie

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 15 November 2017, 23:09

    dziękuję :)

  • giulietka

    15 November 2017, 11:31

    bardzo przytulny i dobrze się czyta, a to już bardzo wiele!;)