Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przejście

Śnieżnobiałe kwiatki
wiatr z drzewa zrywa,
niknie niewinność piór anielskich,
w kałuży się ta jasność rozpływa.
Zanika i wnet nastają szarości,
biedny nie kwiatek, a człowieczek
powoli przepada w dorosłym świecie.

10 898 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących