Menu
Gildia Pióra na Patronite

Symbolizacja prawd

Śnieżna góra nieśmiertelności,
Hierarchia świadomości,
Trójkątny Świat,
Całe życie jest nadzieją,
Głupcy głębię nazywają płytko a płytkie głębokim,
Zmuszający - nienasycony cykl potrzeb i miłości,
Od ogółu do szczegółu,
Piękne chwile przemijają jak żółty grom,
Pozazmysłowy tunel życia,
Niekończący się wąż prawdy,
Cierpienie i niewyobrażalne doświadczenie,
Odbicie białego Krzyża,
Wybudzonemu pozostanie budzić,
Nadejdzie czas oświecania przyszłych pokoleń,
Lustra wygasłych umysłów,
Rzeczywiste doznanie dusz,
Forma ostatecznego przekazu,
Ograniczenia iluzorycznych tworów rzeczywistości,
Warunki zmieniają priorytety,
Mniejsze wykreowane z większego,
Uzupełniające się zbiory różnorodności,
Sokół dostrzega mysz a kameleon staje się kotem,
Teraz nie istnieje bez tego co było,
Doskonały stan komunikacji,
Precyzja kosztuje wiele czasu,
Dusza rodzi się z prawdy,
Głowa z milionami rąk,
Życie jest krótkie lub nieśmiertelne,
Przeszedł przez najczarniejszy trójkątny labirynt,
Rozszyfrowane symbole,
Rozszarpany horyzont zdarzeń,
Był daleko przed nami teraz staniesz przed nim,
Piszę do dawnego siebie...

77 683 wyświetlenia
1181 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!