Menu
Gildia Pióra na Patronite

powidok

śnię
przy oknie wstrzymany oddech
deszczu
odległych świateł zamkniętych w kropli

dookoła nocy - lustrzanej kuli
błyszczącej wczorajszą obietnicą
przedświtu

śnię czy jestem śniony

ziemia z księżycem
zamienione są miejscami

cień tęczy przecina
pierścienie tęczówek

w okamgnieniu

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    23 April 2017, 23:12

    Magdo - dziękuję za piękne kolory przed snem - serce "autora" ujrzało tęczę.
    Przesyłam uśmiech :)