Menu
Gildia Pióra na Patronite

Akacja

Śnieg!
W słoneczny, ciepły dzień?
Ach nie!
To opadają kwiaty akacji
Pamięć przywołuje
Dzień sprzed lat
Dzieciństwo
Słodki na języku smak
Akacji!

18 824 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących