Menu
Gildia Pióra na Patronite

śnieżę

śnię że
pterodaktyl jest barankiem
wilk ofiarą
a moje dzieci nie są
moje
potwory i lalki nie płaczą

owiń mnie w bawełnę
bym już nigdy nie wypadła z gniazda

17 799 wyświetleń
178 tekstów
95 obserwujących
  • 30 December 2013, 11:01

    cuudowny!

  • awatar

    25 March 2013, 09:56

    małe dzieci potrafią dać w kość, że chciałoby się dusić potwory i gryźć wilki
    pozdr.