Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciemnoogrody

https://www.youtube.com/watch?v=pdy-ouZSR2o
śnię
święty spokój

chleba powszedniego
wzniosłość
formy powołania
zbawczy wstyd
dziedzictwo
i...
echo
co woła o tym

przez sen
dobrze mi się mówi
gdzie stopy poniosą

spią wszystkie rzeczy we mnie
przez bezruch powietrza
a licho nie chce

noszę stanik
a przecież tak bardzo chcę
schłopieć

co mi tam
wątpliwości postępów

żabunie mają spektakl

29 497 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!