Menu
Gildia Pióra na Patronite

Historia

Śni mi się,
Zapach Twojej skóry.
I śni mi się Twój głos.
Jego barwa i... moc.
I spojrzenie Twoje,
mocne jak zwykłych dwoje.
I smak ust niezwykłych
i wspomnień szalenie miłych.

Lecz teraz mówię: stop.
Staram się nie zaliczać wtop.
Być wiernym Przyjacielem
bratnim allelem - życia celem.
To niezwykle trudne, wiesz?
Bo nie zawsze robię to co chcesz.
Staram sie zawsze być przy Tobie
i pokonać to jedno uczucie w sobie.

Co będzie jutro? Nie mam pojęcia.
Wiem tylko, że zamierzam nie snuć planów życia.
Żyć tu i teraz, egzystencji się nie bać.
Marzeniem moim tylko jest widzieć Cię
w moich planach - byle nie żegnać się.
Tego nie zniosłabym - uwierz, że...
Pod tą maską obojętności, żyje...
... człowiek.

4990 wyświetleń
25 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!