Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Snem wiecznym...
Ach, zamknij już te posiniaczone powieki
Zamknij usta i utnij język
By nie wypowiadał już głupot
Idiotycznych marzeń, których nie spełnisz
I nie pamiętaj swoich raniących słów
Nikt z nas nie był święty
Zaśnij tym swoim ukochanym wiecznym snem!
Nic nas tu już razem nie trzyma

1083 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
  • wdech

    9 October 2014, 23:12

    jak wyglądały Twoje lalki, gdy się nimi bawiłaś będąc mała?
    ucięłaś im język i wyrwałaś rączki ?