Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wieczorny deszcz "

Smutny dzień
Dobiega końca
Kochaj!
Myśl gorąca
Szyby płaczą
Serca kołaczą
Do drzwi
Kiedy otworzysz?
Już czas
Wybacz im - mi
Jesienny deszcz
Melancholię moją
Jestem Twoją...?
...
Minutą Życia
Muzyką duszy
...
Wszechświat Twój
Do odkrycia
Korzystaj...
Póki czas
Póki serce masz

29.09.2021
22:22

281 671 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!