Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

Smutno mi...
Na parapecie siadam
Brak słów mnie dopada,
gdy po raz setny chcę o Tobie opowiadać
Spać,
jeść,
nawet myśleć nie mogę
bo Ty wciąż zaprzątasz mi głowę
Myśli tysiące ze sobą splątanych
nie rozczesze nikt
Bezsilna w tej kwestii jest logika
i sztuczki zręcznego magika
Serce me złamane -
zranione nieodwzajemnionym kochaniem...
Tęsknię za Tobą,
jeśli nie wrócisz
co się ze mną stanie?
Rozum odbiera mi zastanawianie się
nad tym pytaniem
Najgorsze jest to bezsensowne wciąż czekanie
na Twój powrót
Kochanie...
Zrób coś szybko
- proszę...
Bo czekania już dłużej nie zniosę...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!