Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Smutna jest moja dusza jak szare niebo
a to zawisło nad kwiatem jabłoni
bez uśmiechu

nie szuka drogi, smutna
jakby czekała na dłoń, która ją ocali

25 644 wyświetlenia
160 tekstów
53 obserwujących