Menu
Gildia Pióra na Patronite

piszę to co czuję

smutku wcale mi nie brakuje
pamięć wyparła smolne lata
choć na(stroje) różne kolory
wybieram czerń
pasuje na każdą okazję
do tego

kocham czarne spojrzenie
nie wierzę że budzi lęk
a gdy smutek w głębię oczu zagląda
kieruję wzrok na ciebie
nawet jeśli ciemność oplata i
cieniem skradasz

czekam na każde widzenie

©Krystyna Anna Szklarczyk
20.05.2019r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących