Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za przyjaciół

Smutek wszelki rozwialiście,
Uśmiech każdy z wami dzielę.
Bo jesteście i byliście!
Za was zdrowie przyjaciele!

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • 31 December 2014, 15:22

    dobry przyjaciel mh... .
    - czasem lepszy niz najblizsza rodzina
    - nie kazdy jest przyjacielem,co okazuje sie w roznych, a czasem w prostych do rozwiazania przypadkach,gdzie
    potrzebowalismy malej tylko pomocy
    "Bo Jestescie i Byliscie " - i Badzcie ...