Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystkiego...

Smutek serce rozrywa
otaczająca je pokrywa
roztapia się z obojętności.

Gdzieś skapnie łza
z tęsknoty ulepiona
rozpaczając w bezsilności.

W tafli jakby ze szkła
odbija się płomień
pochłaniając światło.

...najlepszego.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 25 October 2018, 20:39

    Andzia, smucisz...
    ale ładnie.
    Miłego wieczoru. :))

  • LiaMort

    25 October 2018, 08:47

    Dziękuję. :)

  • Gaia

    25 October 2018, 08:26

    Między ustami a brzegiem pucharu...
    jest całe morze możności
    lepszego :)