Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek rozrywa moje serce...
Żal chwil, które straciłam
będąc z dala od domu
szukając ciepła
tam gdzie go nie ma
Kto ogrzać się może przy kostce lodu?
Żołądek ściska i choć nie z głodu
to z żalu że już nie ogrzeje kostki lodu
Już nie rozpłynie się w mych ramionach
Bo rozkruszona rani me serce
gdy każdy okruch miota się wielce
nie bacząc na to co czuję...

1044 wyświetlenia
18 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    10 March 2013, 12:20

    Smutne wiersze mają to do siebie że zapadają głęboko w serce gdy się je czyta-miłej niedzieli życzę:)