Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnio boli mnie głowa ...

Smutek ból i cierpienie teraz to już moje zatracenie
Nie widać dziś słońca bo nie wyszło zza okna
Wciąż mi zimno okna są zamknięte lecz cały czas tutaj wieje !
W głowie znów gościem jest chaos który uprzykrza moje dni a te dni
Są co raz dłuższe bo tam na podwórku przyszła już kilka dni temu wiosna
Tylko ... tej wiosny u mnie nie widać w życiu w snach w marzeniach
No co robi tutaj ta zima ?!
A No to robi ze nie chce sobie iść ....
Nie spieszy się jej nigdzie
Zegar u mnie stanął w miejscu .
Wraz z zegarem czas
A z czasem ja(...)

2117 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!