Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twe zatracone czasy

Śmiesz wspominać?!
Rozpocząwszy drobnym pocałunkiem nie zawahałeś się
Ale...
Ja nie chcę Ciebie więcej widzieć
Twoje prawdziwe uczucia ujawniły się
Bo Twoje prawdziwe słowa nie mają sensu
Twoja krew suszy oczy gdy spijasz z żalem, sól z mych ust
Jak to możliwe że zdałeś sobie sprawę że wszystkie
małe kłamstwa w twojej głowie dopadł koniec?
Nie chciałbyś zawrócić zatraconego czasu by móc zmienić okrutny tryb?
Nie proś Boga by zamazał Twe zamiary!

260 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!