Menu
Gildia Pióra na Patronite

Operacja Depopulacja

ŚMIERĆ NADCHODZI !!!
ŚMIERĆ NADCHODZI !!!
Moraw mordą kłamstwa rodzi ...
zdechną starzy, potem młodzi,
Duda się na wszystko zgodzi.

Moraw, Duda i Niedzielski ...
małe nędzne marionetki ...
obraz zdrady, dna i klęski,
chciwe na tysięcy setki ...

Zrobią wszystko co im każą,
prawdy rzec się nie odważą,
będą łgać bezwstydną twarzą,
bo inaczej ich ukarzą ...

Te laleczki masonerii
dają nam początek serii ...
pójdą w otchłań wszyscy wierni
kłamstwom szmat tej bigoterii.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!