Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nagroda

śmieję się
czasem płaczę
proste
trudne
serce skacze

tysiąc dróg
pajęczyna
w prawo
w lewo
tak przegina

z prostej
kręta się zrobiła
wolę mam
to jest siła

zaprzęgnę
animusz do tego
i eureka
dnia pewnego

bo kto wierzy
i kto czyni
ma nagrodę
przez
N
dużymi

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!