Menu
Gildia Pióra na Patronite

mów...

śmiej się do mnie
słońcem na niebie
gniewaj się na mnie
ciemnymi chmurami
krzycz do mnie
porywistym wiatrem
szepcz do mnie
szumem strumienia

mów do mnie
wszystkim

i nigdy nie milknij

15 575 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    6 February 2014, 11:44

    Onejko, bo ja tylko czasem_wciskam_escape ;-)

  • onejka

    6 February 2014, 09:42

    Ładnie piszesz, dobrze, że póki co częściej wciskasz enter :)

  • Janya

    6 February 2014, 00:05

    Ładn wiersz;
    mów i nigdy nie milknij..pięknie;)