Menu
Gildia Pióra na Patronite

smakuję cię jak
cierpkie wino
dając przestrzeń ustom
spaceruję po twym ciele
bez mapy i kompasu
znacząc szlak zatarty
poprzedniej nocy
jedwabnym zmysłom
kradnę wolność
w półszeptach i
półoddechach
czytam naszą przyszłość

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    26 June 2013, 16:57

    uroczy :)