Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Smakowałeś gorzkim dżemem
Smakowałeś świeżym chlebem
Smakowałeś jak marzenie o poranku

Smakowałeś dobrym winem
Smakowałeś słońcem chwilę
Smakowałeś jak marzenie w dzień upalny

Smakowałeś..
Smakowałeś..
Smakowałeś jak marzenie..

5777 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!