Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaczarowanie

Smak Twego języka, me myśli dotyka.
Wstydzę się, samemu dotknąć ust Twoich.
Poprowadź mnie, chodźmy po morza dnie.
Chcę patrzeć na Ciebie, przez wszystkie kolejne, świata noce i dnie.
Jeśli powiesz nie..., to nic się nie stanie.
Moje "zaczarowanie" już takie zostanie.

Inspirowane koleżanką z tego portalu.

2221 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!