Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź zdrów

Słyszysz mnie?
topię się w potoku
nic nie znaczących słów,
porozmawiaj ze mną,
tylko mniej mów..
nie obiecaj mi obecności,
to pozornie zagłusza
strach i ból,
czas płynie jak potok
nic nie znaczących gestów.
potrzeba więcej czynów
mniej słów,
nie czekam już..

bądź zdrów.

130 911 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • 5 July 2021, 07:36

    Wzruszający!, piękny...