Menu
Gildia Pióra na Patronite

Morze Łez

Słyszysz ten dźwięk niosący się echem w morzu mgły

Cichy szloch
W pochmurną noc samotności

Łza już została uroniona
Zatrzymana gdzieś tam na dnie ogrodów serce

Czy znowu umarłem czy to tylko sen ?
W oddali gdzieś w tym morzu łez słychać cichy delikatny śpiew

Dźwięk pianina pośród pustki ze śpiewem komponuje się
Czy ja śnię?
A może nie
A może nie
Ten dźwięk uspokaja mnie
Nawet nie wiem jak
Niczym kołysanka brzmi pięknie tak

Nie wiem co się dzieje proszę powiedz
Jak złamać strach
Złamać wstyd

Chciałbym do końca życia móc słyszeć tą pieśń...

12 031 wyświetleń
107 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!