Menu
Gildia Pióra na Patronite

WOŁANIE

Słyszę swój krzyk,
bo wołam mocno o miłość.
Chcę wreszcie poczuć,
co to znaczy być kochaną
i kochać jak nigdy wcześniej.
Wiem, że trudno jest
tak po prostu kochać
bez żadnych wątpliwości
rzucić się w mocne i ciepłe
ramiona miłości,
tak jakby rzucić się na pełną wodę
bez żadnych obaw, że się utonie...

27 736 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!