Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ptaki przed latem

Słyszę noc letnią, majową,
Słyszę żywe odgłosy wczesnego poranka.
Ptaki dopiero zaczynają śpiewać
a my już dłonie musimy rozplatać.
Jak powiedzieć żegnaj, tuż po ostatnim dzień dobry?
Jak przestać oddychać przed świtem?
Wiem że nie wrócisz
więc kłam.

12 228 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!