Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słyszałem tyle razy
drobne serca negacje
z dzbanków kolorowych wylewały się
emocje uczucia bzdury i kawałki
szkła co magię w sobie ma
odbija obraz ten rzeczywisty
ten nie splamiony okiem namiętnym
prawdziwie smutny
fałszywie brudny

Czas pogania rzeczywistość
dzbanki ciągle dziurawe
czasowo tylko jestem tu
jest mnie tu tylko kawałek.

3178 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!