Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten głos...

Słucham kto mówi...
-"Poznajesz?"

Tysiące myśli w mej głowie
Tysiące wspomnień powróciło w jednej sekundzie
Serce z piersi się wyrywa
Łzy w oczach lśnią

Ten głos...
Głos którego miałam już nigdy nie usłyszeć
Ile to już czasu minęło?
Rok? Dwa? Dziesięć?
A może stulecia?
Dla mnie to cała wieczność

Ten głos...
W tle muzyka
Niezręczna cisza
Głuchy jęk z mych ust

Ten głos...
Chce mi się śmiać i płakać na przemian
I nagle strach
Strach, że zaraz znowu zniknie
Zamykam oczy i napawam się chwilą
Przed oczami jego twarz

Ten głos...
Głos którego miałam już nigdy nie usłyszeć
Głos tego którego kiedyś kochałam...

8460 wyświetleń
73 teksty
8 obserwujących
  • UniiQuue

    8 October 2013, 22:28

    Czuć to w każdym słowie

    Pozdrawiam ;)

  • Odchłań

    8 October 2013, 15:25

    Dziękuję. Prosto z serca

  • UniiQuue

    7 October 2013, 22:34

    piękne...