Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zasłuchałem się w tobie

Słuchając
Brzmienia
Słów miłych
Niby niepozornych
Lecz wyjątkowych
Bo Twoim głosem
Uwrażliwionych
Poczułem
Jak zadrżała
Moja dusza

52 584 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!