Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Spokojnie, posłucham tego później

Słuchaj, nie teraz
Posłucham tego później
Na razie, wypełniam
moją własną próżnię.
Nie no, wierzę,
że to jest dobra nuta
ale teraz siedzą koty
w moich siedmiomilowych
butach. Buta i arogancja,
tu nie o to chodzi,
teraz jestem w mojej
ratunkowej łodzi.
Es o es, es o es, sam do siebie
wysyłam, dla beki.
Bo wpadłem do,
Bo wpadłem do
hiphopowej rzeki.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!