Menu
Gildia Pióra na Patronite

mowa poza sobą

słowotok...
bez kropki
bez przecinka
chaos...

błądzi fonia
dotyk prześwietla
obraz kontrolny
rozmywa się ginie
w egipskich ciemnościach

z każdej strony
na chybił trafił
nieistotne...

kto po tamtej stronie
rozmawiamy
przez telefon

jak głuchy
z niewidomym
powtarzane
te same sylaby
w ślimaczym
tempie

Ty nie słyszysz
ja nie widzę
co Ty do mnie
mówisz capsem

ja krzyczę
zdzierając struny
głosowe
Ty migasz do mnie
pokaż jeszcze

92 573 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!