Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbyszek

Słowo za słowem
A się poba-
-wię. A bo
ja wię? Czy
śnię czy się
jawię? Ja nie
wię, ja nie
stąd.
Jam-nik(t)
jam Zbyszek-
przybyszek
amerykański.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    1 October 2020, 22:41

    Mości panie, nie tak ostro;)
    A poza tym, mnie to rybka...

  • 1 October 2020, 22:16

    Zjadliw(ości) czasem stają w gardle okoniem. ;-)

    Toteż ostrożnie z nimi.

  • sprajtka

    1 October 2020, 22:07

    Życie potrafi być zjadliwe;)

  • Monika M.

    1 October 2020, 21:51

    Żebyż życie wychodziło jak ciasto:)!

  • sprajtka

    1 October 2020, 21:42

    Tym razem Ci się upiekło;)))

  • sprajtka

    1 October 2020, 21:40

    Wiersz+zakalec'")=gniot;)

  • Monika M.

    1 October 2020, 21:26

    Wiersz + ciasto = poezja smaku:)
    ... do kawy:)

  • Monika M.

    1 October 2020, 21:24

    Wychodzi, wychodzi... :)
    Szybciej, niż zdążę zjeść:)

  • sprajtka

    1 October 2020, 21:20

    Ale, o co Ci chodzi, że Ci nie wychodzi?;)

  • Monika M.

    1 October 2020, 21:19

    Alu, czy do wiersza dodajesz cia-sto?:)