Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowa tok

słowo toczy się przez usta
dla języków słowotwórcza rozpusta
słowotwórcza rozwiązłość
stosunki
współżycia
parowania
bitwy
na złamanie języka
a spełnienie gdzieś między słowami
umyka

umyka niewysłowione

w ciszy

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!