Menu
Gildia Pióra na Patronite

psychoza

słowo odbija się echem
jak kamień wpada do studni
w centrum pojawia się cień
mrocznego jarzma

wspomnienie krępuje jutro
w lustrze kontrastuje wczoraj
nocą obejmuje duszę
piekło

93 715 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!