Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowo

Słowo jest najpierw
wymyka się nieposłusznie
niedokończonej myśli
która powstaje
za późno

Wibruje bezustannie
w bezkresie umysłu
rozwrzeszczany relikt
czystego potencjału

Nie sposób powstrzymać
niepokornych bękartów
eksplozji

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!