Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrozumiałość

Słowo, co zgrzyta
Nie zmywa głębi
Fałszywy dźwięk
Nie uchybia symfonii
Błąd —
Nie przekreśla człowieka

Choć wszystko to musi zabić poetę

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!