Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowiczy śpiew

Słowiczy śpiew słyszałam,
chyba wtedy jeszcze spałam.
Obudziłam się do życia.
To melodia, która me serce porusza.
Przez zakręty mego życia,
biegnie za mną bez ukrycia.
Ciągle słyszę śpiew ten w głowie,
wtedy uśmiech mam na sobie
i też w sobie.
Śpiew słowiczy gra mi w duszy,
aby serce innych wzruszyć.
Chciałam nadać imię jemu,
lecz usnęłam w zapomnieniu.

24 081 wyświetleń
332 teksty
18 obserwujących
  • Moreno

    4 July 2013, 18:46

    ;)