Menu
Gildia Pióra na Patronite

schizo-kuratela

słowem nie ukąsi
dobry mir naruszy

brak spokoju i świętości
z siebie tworząc ofiarę

więzy krwi nie mają
wartości ani znaczenia

zaufanie już prysło
jak bańka mydlana

rodzina na pozór
okupacją w domu

coraz trudniej
ząb za ząb z psychozą

co wyłupia oczy
schiza czy demon

w tej samej osobie
kuratela w garści ściska

92 601 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!