Menu
Gildia Pióra na Patronite

Technikolor

Słowem Cię zatnę
Jak kartka pusta
Myśli nie skryjesz
Pod poduszki rogiem

U brzegu snu
Wysnujesz te żagle
Kaskadą dłoni tęsknej
Fale zmyjesz rankiem

Srebrnym blaskiem oparzę
Przez powieki ciężkie
Minionych dekad klęski
Przegnać sobą zdołam

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!