Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twórczy bełkot.

Słowa znów tkają zdania
Nici odnalazły wenę
Bezsens pisze się sam.

Rym znów ukradł wiatr
Metafora popłynęła w dal
Biały wiersz pozostał.

Pisania twórczego tok
Przerwał nagły krzyk
Słowa znów upuściły...

...natchnienie.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!