Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowami otwierane drzwi
Tylko w wyobraźni
Czynami pogłębiając przepaść
By upaść jeszcze niżej
Zbudować w sercu mur
Z samych bolesnych wspomnień
Uśmiechać się, umierać, jeszcze żyć

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • 10 February 2014, 05:17

    eee tam ładne to