Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Walentynka Dla Ciebie..

Słowami lepiłam miłość wygląd nie miał znaczenia
Twoje poczucie humoru to najcudowniejsze mężczyzny trofea
Twój charakter.. Twój głos.. doświadczenie mądrość i rozsądek
zbiły mnie z tropu
rzuciłeś na mnie lawinę uroku
zafascynowałeś mnie swoim wnętrzem niezmiernie
wszyscy modele świata przy Tobie - śmieszni kompletnie
i chociaż masz żonę i swoją rodzinę
moja pamięć o Tobie nigdy nie zginie.
Jesteś daleko lecz pamiętaj o tym proszę
codziennie Cię w moich myślach oraz w sercu noszę.

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
  • 16 February 2012, 19:39

    Pewnie, Pardon za to. :)
    Marny ze mnie Pan Kupidyn czy Pan Lukier, ale co tam szkodzi w taki dzionek. :D

    Pozdraw!am

  • scarlett.

    15 February 2012, 11:00

    Hmm :) niekoniecznie :P ale wierzę Panie Pardon że można sobie posłodzić skromnie czasami prawda?. :)

    Pozdrawiam :)

  • 14 February 2012, 23:15

    Dla mnie? Oj... Nie trzeba było :P hehe :D

    Pozdraw!am i Szczęśliwego Walentego ~Pan_Pardon