Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje tęsknoty

Teksty z obrazami - Moje tęsknoty - solange1969
Moje tęsknoty - solange1969

Slowami będę Cię kochać,
jeśli nic już z naszej Milości
nie zostało na tej ziemi...
zawsze będziesz ze mną
w marzeniach,wspomnienach
dlaczego musimy odejść
z tego padołu ziemskiego
dlatego najlepiej jest być
samotnym,zęby po nikim
nie płakać,nie rozdzierać
szat...dlatego samotność
to sposób na zycie,i na to,
że serce nam nie pęknie
kochając kogoś...tylko że ja tęsknię
za Tobą bardzo....

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!