Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Miód Dla Oczu.

Słowa
których brak
- nimi mógłbym Cię spisać
wymówić
i nawet jeśli kiedykolwiek
gdziekolwiek
takie słowa znajdę
po cóż zakłócać
spojrzenie ciszy...

81 753 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • kati75

    28 May 2020, 08:50

    wyjątkowy!

  • Papużka

    12 April 2016, 22:04

    Brednie :) postarałeś się, a wiersz jest tego rezultatem.

  • scorpion

    12 April 2016, 21:38

    No nie wiem, bo podobno się nie staram... -.-

  • Papużka

    12 April 2016, 20:12

    Wrażliwyś brodaczu... nietuzinkowe strofy

    :)