Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezdechy bez szkła

słowa zastygły
w gęstej atmosferze
niczym znak ostrzegawczy
krzyczą
a echo
odbija się od ścian
które stawiamy sami
każdego dnia

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!