Menu
Gildia Pióra na Patronite

poligon

słowa tlą się
nad urwiskiem
wiatr rozdmucha
na cztery strony świata
porzucone uczucia

bezsenności skamle u drzwi
zabrakło nas o włos
poranek w twarz puka

trzeba rozpocząć dzień

w odbiciu szyb

zanim zgubi się oddech

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!