Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa szeptane pośród nocy
tak delikatne jak światło Księżyca
słowa jakże kłamliwe
brzmiały w Twych ustach
jak najpiękniejsza muzyka

Słowa szeptane pośród nocy
tak lekkie jak mgła
wywoływały uśmiech na twarzy
w sercu budziły strach

Słowa szeptane pośród nocy
ciche jak powiew wiatru
odeszły w pustkę
zostawiając posmak spektaklu

474 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!