Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa są dla nas zbędne
gdy dłonie
zwiedzają całe nasze światy.

Oddechy przyśpieszają
przypominając mi
jak tęsknie, gdy jestem sama.

Może nauczysz mnie
jak kochać
by nie odnieść obrażeń.

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • 9 March 2013, 22:42

    "...może nauczysz mnie jak kochać.." - mógłby mnie nauczyć kochać. .

  • słoneczniki

    5 March 2013, 10:59

    Piękny